Meli

Kater
7 jaar


Hoihoi, ik ben Meli en dat betekent honing. Ik heb namelijk een honingkleurig vachtje.... maar eigenlijk staat het natuurlijk voor mijn honingzoete karakter, dat snap je wel. Ik ben namelijk zo'n kat die er precies wél van houdt om daar gekriebeld te worden waar de meeste katten je nooit laten aankomen: mijn buikje. Ik vind dat echt zaaaalig, hartstikke lekker, compleet de max! Kan ik geen genoeg van krijgen. Als je even vergeet dat ik zo'n lekker buikje heb, dan help ik je wel herinneren met een paar flinke kopstoten. Ben ik namelijk ook een kei in, ik zorg met mijn kopje wel dat jouw hand precies daar komt waar ik wil.

Mijn bijzondere naam wijst ook nog naar iets anders. Hoewel je het misschien niet meteen aan me zult zien zo op de foto (behalve misschien mijn snoetje), kun je het zeker zien als je komt kennismaken. Ik ben namelijk net een beetje bijzonderderderder dan de meeste katjes. Niet dat dat de doorslag moet geven natuurlijk, want het gaat uiteindelijk om de binnenkant he.

Tja, wat valt er verder van mij te zeggen als verkooppraatje. Ik ben gewoon gemakkelijk. Goed opgevoed, houd van mensenbedden (om op te slapen, te luieren, te liggen en te zonnen), vind mensenschootjes echt een heerlijke plek om op te liggen als ik je bed even zat ben, en eet netjes mijn bordje leeg. Ze zeggen hier vaak dat je "geen kind" aan mij hebt. Tja, domme mensen dus, want ik ben ook geen kind maar een kat. Duhhhh.


Ben je nu helemaal verliefd op mij? Goed zo! Ik wil namelijk heel graag verhuizen naar mijn huisje-voor-altijd. Moet je wel even ook bij Maartje gaan lezen, want zij hoort bij mij. Ik ben haar stoere ridder, bescherm haar en laat haar de wereld zien. We zijn al vriendjes van toen we geboren werden en dat mag niemand ons afpakken. Dusse.... zij en ik en jij? Bellen he!

Kopstoot van MeliWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!