Maartje

Poes
7 jaar


He jij daar! Luister je even naar mijn verhaaltje? Ik wil namelijk heel erg graag bij jou komen wonen, en ze zeggen hier dat ik me dan dus moet "verkopen". Nu ben ik daar in het echt niet zo goed in, dus vandaar even op papier :). Ik ben dus Maartje en als je van geheel zwarte katten houdt dan ben ik helaas niet je dame. Ik heb namelijk niet alleen nog een paar witte haren op mijn befje, ik heb ook een heel sjiek wit zwembroekje aan. Is voor op de catwalk, want daar moet je natuurlijk wel fatsoenlijk verschijnen he. Verder zwier ik daar heel veel met mijn staart, ben ik super goed in. Dat ding is er natuurlijk ook niet voor niets, en ik heb een heel mooie lange ranke staart. Steek ik dus graag fier in de lucht en wiebel er dan wat bevallig mee.

Wat ik verder echt helemaal fantastisch vind, is de kattenbak schoonmaken. Zodra mijn mama dat gaat doen, moet ik altijd helpen en kopjes geven en controleren of alles wel goed gedaan is en tot slot even knuffelen om te bedanken voor die schone wc. Oja, met eten klaarmaken help ik ook heel erg graag. Klim ik in je benen om te laten zien dat ik dát smaakje wel echt het allerlekkerst vind. Niet dat je het mij kunt aanzien hoor, dat ik een lekkerbekje ben. Ik moet natuurlijk mijn vrouwelijke vormen wel mooi houden voor op die catwalk.

Heb ik nog wel één geheimpje te verklappen. Er is iets waaraan ik echt helemaal geen weerstand kan bieden. Zodra ik dat ruik, sla ik mijn pootjes om de nek van mijn mama heen en stop ik mijn neus in haar haren. Stiekem kwijl ik een beetje van genot. Kun je het al raden? Mijn guilty pleasure? Shampoo dus! Oooooh, zalig!

Ben je nu helemaal verliefd op mij? Goed zo! Ik wil namelijk heel graag verhuizen naar mijn huisje-voor-altijd. Moet je wel even ook bij Meli gaan lezen, want hij hoort bij mij zoals beleg bij een boterham hoort of shampoo bij mensenharen. We zijn al vriendjes van toen we geboren werden en dat mag niemand ons afpakken. Dusse.... hij en ik en jij? Bellen he!
x MaartjeWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!