Roco

Kater
5 jaar


Dag lieve mensen,

Mama heeft me gevraagd om wat over mezelf te vertellen. Ik weet al wel een beetje hoe dat werkt. 5 jaar geleden mocht ik ook wat over mezelf vertellen en vertrok toen met mijn knapzakje naar een gouden mandje. Mama zei je mag naar je forever huisje gaan. Maar dat forever dat is spijtig genoeg wat anders gelopen. Ligt niet aan mij hoor, ik ben een hele lieve knul al zeg ik het zelf. Mijn baasjes konden niet meer voor me zorgen omwille van hun gezondheid. Ik hoop dat ik dit keer wat meer geluk heb en dus echt een forever huisje krijg.

Zoals gezegd in ben een hele lieve knul, ik ben altijd in voor een knuffelpartij. Ik ben ook erg behulpzaam, ik help je met alles. Ga jij mijn bak verschonen, ik help een pootje mee. Ga je poetsen, ook daar help ik graag mee. Gaat toch sneller met 2, niet dan? Ik heb vele talenten, ik help met administratie, tik en verzend je mails. De timing daar moet ik nog wel wat op oefenen, blijkbaar ben ik wel eens te snel om op de verzendknop te drukken.

En in de avond, dan ga ik schaduwen vangen, leuke bezigheid joh, moet je ook eens proberen.

Ik zou wel graag in een huisje wonen waar ik mijn mensjes niet met te veel katten moet delen. Een poezenvriendje om mee te spelen is leuk en geeft ook gezelschap als er niemand thuis is. Zo’n grote viervoeter, ze noemen dat hier een hond, heb ik geen probleem mee. Wel geen drukke keffer, hou ik niet van.

Hele kleine mensjes zijn ook niet mijn ding, te druk voor mij, dan raak ik een beetje in over drive. Graag een rustig gezin, grotere kinderen geen probleem, dat zijn meer schootjes en meer handen om te knuffelen. Ik ben niet graag de hele dag alleen, ik heb nood aan aandacht. Ik woonde bij mensen op leeftijd, ik ben het niet gewoon om erg lang alleen te zijn.

Ik ben nooit vrij naar buiten geweest. Een thuis waar ik knus binnen kan blijven of veilig in een ren een luchtje kan scheppen zie ik wel zitten.

Nog een aandachtspuntje, ik heb gevoelige darmen, ik krijg licht verteerbare voeding. Geen dramatische dingen hoor. Gewoon wat opletten, gaat prima. Mama vertelt je daar wel wat meer over als je belt.

Ben jij op zoek naar een lieve knuffelbeer? Een snorremanneke dat de prachtigste concertjes bij mekaar ronkt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Vul dan maar vlug dat formuliertje in en wie weet zien we mekaar dan snel.

Neusje van Roco xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!