Boeleke

Kater
9 jaar


Ik ben letterlijk een Boeleke....een heel zachtaardig, gevoelig katje.
Een paar jaar geleden kwam ik in opvang met vreselijke huidwonden, echt een drama. Dankzij intensieve zorgen ben ik hier volledig van genezen. Het enige wat er nog rest van dit drama is een stukje vacht zonder pigment, iets wat mij dan ook weer heel kenmerkend en bijzonder maakt.
Ik werd geadopteerd en kwam in een liefdevol huis terecht, maar ik voelde mij daar, door veranderde omstandigheden, niet meer zo fijn. Dit uitte zich in blaasproblemen en ondanks dat mijn baasje alles geprobeerd heeft, lukte het niet om mij beter te doen voelen.
Na lang overleg en heel veel verdriet, hebben ze besloten om voor mij te kiezen en een beter geschikt plekje te zoeken voor mij.
Dat is wel gelukt, ik heb nu mijn rust gevonden en ondanks dat ik mijn plekje met heel veel andere katjes moet delen, gaat het eigenlijk wel goed met mij. Ik ben uitvoerig onderzocht en er zijn geen probleempjes met mijn blaas meer, dat heeft zich helemaal opgelost.
Ik zoek de rust een beetje op, ben geen feestganger. Gelukkig zijn mijn kamergenoten ook gesteld op rust, dus dat is al geen issue.
Voor mij dan ook geen druk huishouden en grote groepen kattenvrienden, een rustig kameraadje is prima voor mij. Ik kan ook prima alleen zijn, mits er vaak genoeg een mensenvriend thuis is, want ik hou wel heel erg van aandacht en knuffels.
Ik zou graag weer een thuis hebben, hoe goed er hier ook voor mij gezorgd wordt, er gaat toch niets boven een eigen plekje, bij mensen die speciaal voor mij gekozen hebben.
Heb jij een plekje voor een lief Boeleke? Dan hoop ik je heel gauw te ontmoeten!

Boeleke is een rustig katje wat houdt van knuffelen
Andere katjes vindt hij ok maar hij trekt zich in de villa wat meer terug van het gezelschap van andere katjes



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!