Staartje

Poes
8 jaar


Staartje is retour gekomen.

Hoi allemaal, ik ben Staartje en het is tijd om mijn curriculum vitae te maken.
Staartje is dus mijn naam. Ik vermoed dat ik die naam te danken heb aan mijn speciale staart, die mist namelijk een stuk. Voor de duidelijkheid, ik heb hier geen last van.
Ik ben een mooie meid van 7 jaartjes jong, in de bloei van mijn leven dus.
Ik ben al een keer geadopteerd, maar dat liep helaas verkeerd. Ik had een akkefietje met een andere kat waardoor ik me verstopte... Dáááág bewegingsvrijheid. Ik kwam niet meer onder het bed vandaan.
Ik hoor je denken: maar das toch geen leven ? Exactement ! En zo dachten mijn baasjes daar ook over. Zij besloten mij naar Villa Vagebond te brengen. Dus bij huidige verblijfplaats kan ik invullen: Safari kamer te Villa Vagebond. Ik lig daar, hoe kan het ook anders, verstopt, in een kast. De verzorgers doen uitstekend hun best om het mij hier naar mijn zin te maken. Maar......
Tja...... Uuuhh..... Heel eerlijk.... Ik moet echt helemaal niks weten van al die mensen die zo hun best doen voor mij. Ik blaas, grom en mep erop los als iemand bij mij in de buurt wil komen. Ik ben, zoals dat heel geleerd heet, geagiteerd naar mensen toe. Ik
zal jullie uitleggen wat dat betekend: wanneer men zich in een stressvolle situatie bevindt die zenuwen en opwinding uitlokt, kan dat leiden tot een rusteloze gemoedstoestand.
Met hééééél veel tijd, geduld en rust komt het vast wel helemaal goed met mij. Ik ga hier ook keihard aan werken en mijn best voor doen, dat beloof ik jullie.
Voorlopig ben ik nog niet te adopteren. Als ik er klaar voor ben dan geef ik een seintje. Hou je de site alsjeblieft in de gaten ?
Vergeet mij alsjeblieft niet.
Groetje van Staartje.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!