Elvis

Kater
10 jaar


Deze aids-positieve kater namen we over van onze collega's van Kat zoekt Thuis.

 

Hey, it  is me again ,  Elvis!

Ja ik ben er ook nog hoor. Pas kerstgeschenken geopend, of beter gezegd open laten maken, want ik was best wel bang van die grote pakken. Maar ik heb al goed gesmuld van al het lekkers dat er in zit. Zoals jullie wel al weten is eten mijn grote passie. Ik heb al vaak commentaren gekregen op mijn slechte manieren. Elvis, zeggen ze dan, niet zingen met je mond vol!

Maar ik doe het lekker toch, hoor. Alvorens naar mijn eigen kommetje te lopen ga ik eerst bij de anderen gauw iets uit hun kommetje stelen. Behalve bij Flo dan. Flo deelt geen eten!

Maar met haar kan ik wel lekker dollen. Ik ga dan zo een beetje voor haar staar en begin stoer te doen. Hup, dan gaat ze op haar zij liggen en blaast en mept ze zo een beetje naar mij. Dan loop ik gauw weg en doe of ik echt onder de indruk ben. Maar wij kunnen het intussen wel met mekaar vinden. Af en toe gaan we zo eens dicht tegen elkaar staan spinnen en dan krijg ik een neusje van haar.

Mijn relatie met tweevoeters blijft een beetje problematisch. Met mijn opvangpapa wil ik wel eens knuffelen, maar van andere mensen blijf ik bang. Mijn opvangmama heeft mij al verschillende keren proberen te verschalken met eten, maar dan kruip ik in een hoekje en zeg:  “Nou zet jij maar fijn dat kommetje daar neer en ga dan maar lekker naar buiten!”

Ja, ik ben heus niet van plan om het jullie makkelijk te maken hoor. Jullie zullen moeten bewijzen dat jullie mijn vertrouwen waard zijn. Met eten, veeel eten!

Greetz

ElvisWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!