Jana

Poes
4 jaar


Jana geplaatst!

Ook in de kerstperiode gaan we gewoon door, we nemen meldingen aan, de diensten worden gedraaid, en op eerste kerstdag vond Jana een thuis! Enkele weken geleden kwam Jana nogal onverwacht binnen, een meneer stond met haar aan onze deur. Ze bleek in 2016 vanuit onze moederorganisatie geplaatst te zijn en in het contract stond dat ze terug moest naar ons als men niet meer voor haar kon zorgen, dus tja....
Meestal weten we het op voorhand als een katje terugkomt, maar uiteraard lieten we Jana niet meer terug gaan met meneer. Kom maar lieve Jana, je bent welkom bij ons. Jana bleek een heel timide, maar super zachtaardig katje te zijn. Lief voor ons en voor haar soortgenootjes. Ze heeft even tijd nodig om uit haar schulp te kruipen, maar we weten natuurlijk niet wat ze allemaal meegemaakt heeft.
Gelukkig was er al snel interesse in haar, zodat ze de kerstdagen bij haar nieuwe familie mocht doorbrengen. We zijn blij voor haar, dat ze zo snel weer een fijn thuis heeft gekregen. Het mooiste kerstcadeau voor Jana.
Het ga je goed, lieverd xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!