Janny

Poes
6 jaar


Ik heb heel veel geduld

Hallo allemaal, mijn naam is Janny. Janny-die-al-zo-lang-wacht.
Ik woon al sinds januari in de bergenkamer. Leek me trouwens een uitstekende plek om te vertoeven.
In Villa Vagebond hebben ze themakamers, ken je dat? Ik had er nog nooit van gehoord. Je hebt hier nog meer kamers, nl. het strand, de Noordpool, de safari en de jungle. Ik mocht kiezen.
Nou, het strand vond ik nou net iets te warm, en van bootje varen werd ik zeeziek. De Noordpool was me net iets te koud en ik ben bang voor ijsberen. In de Jungle zitten de aids-positieve katten, dus lekker doei. 
Ik was aan het twijfelen tussen de safari en de bergen. Maar de meeste mensen trekken sneller de bergen in, want zo'n safari tripje is kei duur. Dusssss, nu zit ik hier dus al 9 maanden te wachten. Waarom maken jullie geen tripje naar de bergen? Je kunt hier klimmen, overnachten in een chaletje. Ik doe al die dingen, dag in-dag uit.
Ik verwelkom mijn mensen heel hartelijk, hier schijnt altijd de zon. Ik ben niet zo'n opvallertje, denk dat daar het schoentje knelt.
Ik hou me vooral wat op de achtergrond en de mensen moeten naar mij toekomen. Ik geniet van streeltjes, zo langs mijn wangetje, achter mijn oortjes. Mijn oogjes sluiten en ik zweef over het Himalayagebergte en breng een bezoekje aan Heidi, jawohl.
Met de andere katten heb ik geen probleem, kleine kindjes zijn me net iets te druk.
Kom toch eens lekker een op bezoek in de bergen. Maken we samen een korte wandeling en praten we bij. Op het gemakske, daar hou ik van.
Misschien wil jij mijn rugzakje dan dragen? Want ik ben helemaal voorbereid, een eenmalig tripje naar jouw huis? 
Knuffel van mij, Janny xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!