Rollo

Kater
5 jaar


Rollo is door omstandigheden terug van plaatsing.

Hoi hoi, Rollo hier weer.  Jullie kennen me vast nog?
 
Een aantal maanden geleden heb ik mijn koffertje gepakt naar mijn gouden mandje. Dit ging een aantal maanden goed, maar plots moest ik door omstandigheden terug naar de Villa.
 
Ik begreep het allemaal niet goed, waarom moest ik terug? Begrijp me niet verkeerd in de Villa worden we dagelijks in de watten gelegd, krijgen lekker eten, onze kamertjes worden dagelijks grondig gepoetst, ik heb hier leuke vriendjes, ik mag vertoeven zowel binnen als buiten, we krijgen onze verzorging, ... we komen dus zeer zeker niks tekort. Maar wat verlang ik ook naar een eigen huisje. Toen ik terug in de Villa kwam was ik het vertrouwen in de mens weer even kwijt, daarbij kwam dat ik een ontstoken oogje had wat 2 maal per dag verzorgd moest worden en dit vond ik alles behalve leuk!
 
Dit was gelukkig van korte duur, mijn oogje is genezen, ik ben ondertussen weer helemaal relax, ik zit, lig, hang, speel, wandel, ... Ik ben dus nu opnieuw klaar om mijn forever huisje te zoeken. Ik ben een lieve kater die enorm kan genieten van lekker chillen, lieve aaitjes, een knuffel. Maar ik kan ook enorm genieten van rust, lekker ergens liggen en knorren.
 
Kan jij mij dit bieden? Neem dan zeker contact op met Villa Vagebond.
 
Pootje, en hopelijk tot snel.  


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!