Joey

Kater
4 jaar


Pssssst Joey, Joey, kan je even wakker worden?

Mensen willen weten hoe het met je gaat…

Huh, wat? Goed hoor!

Een tijd geleden ben ik hier komen wonen omdat het niet zo goed ging met mij. Ik zwierf wat rond als jong katertje, maar dat buiten leven was eigenlijk te zwaar voor mij. Ik werd naar een dierenarts gebracht.

De dierenarts zuchtte. Niet goed hoor. Zijn leukose is in een ver stadium en zijn longen zijn heel slecht. Joey zal niet lang meer bij ons zijn.

Ik schrok me een hoedje!! Hoe kan dat nu, nog geen 2 jaar oud, ik heb toch zeker recht op meer!

In de auto op weg naar huis waren mijn opvangmama en ik er even stil van.  Ik wil nog zo veel. Zo veel leuks te ontdekken voor een jong katertje als ik! Maar mijn opvangmama zei: Maak je niet te druk Joey. Ga jij maar lekker alles ontdekken, ga jij fijn spelen. En als je dan wat sneller moe bent, dan ga je toch lekker rusten. Ik zet fijne mandjes neer, jij mag gaan liggen waar je maar wilt!

En zo gaat dat nu dus. Ik ren en speel, amuseer me prima. Er woont bij mij nog een kater en samen rennen we de trap op en af, hartstikke leuk! Stoeien, springen, vangen, ontdekken, ik kan en doe het allemaal. Ja, ik ben wat sneller moe, maar dan zoek ik gewoon een lekker plekje en rust uit. Dan ben ik weer klaar voor een volgende ontdekking!

Ik hoop hier nog een tijd mee te mogen doen. Nog even en dan vier ik voor het eerst kerstmis hier. Er komt een boom, dat wordt weer avontuur! Ik heb er zin in, van mij mogen er nog vele avonturen volgen.

Hoopt u mee voor mij?

Knuffel van Joey, de schone slaper ;)Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!