Ricky

Kater
2 jaar


Hoi hoi,
Ricky hier. Ik mag mij komen voorstellen.
Tja.. Het is me allemaal wat. Ik liep wat rond te zwerven in Heusden. Een oudere man was zo lief om een groep verwilderde katten te voorzien van eten. Daar liep ik ook tussen. Gewond nog wel. Ik had diverse wondjes in mijn prachtige zwarte vacht. Het straatleven is hard, dat kan ik je verzekeren.
Gelukkig werd ik naar Villa Vagebond gebracht. Mijn redding !
Ja goed oké, in het begin vond ik het allemaal maar niks. Ik was me toch een partijtje onder de indruk van alles. Tja... Niet gewend hè zoveel liefdevolle aandacht. Dus ik besloot om me maar onder de kussens te verstoppen zodat ik onopgemerkt zou blijven. Althans dat dacht ik, want de verzorgers wisten mij overal uit te halen. En als ze me dan wilde aaien, nou dan blies ik erop los, zo hard ik kon, ik dacht dat dat wel indruk zou maken. Maar wat denk je ?? Ze lachten eens en aaide mij gewoon !!! Is me dat wat. Maar hey... Dat aaien is toch wel fijn eerlijk gezegd. Maar ik moet er toch nog steeds aan wennen. Ik heb tijd nodig en gelukkig krijg ik hier alle tijd die ik nodig heb.
Het liefste lig ik in de buitenren in het zonnetje. De zonnestralen die mijn mooie zwarte outfit verwarmen en dan lig ik lekker te mijmeren over een eigen warme, veilige plek bij lieve mensen thuis die mij de tijd geven om te kunnen wennen. Mensen die mij nemen zoals ik ben, een timide, mooie zwarte kater van 1 lente jong, met prachtige ogen, die mij de tijd geven om uit mijn schulp te komen.
Mijmer ik over jou ? Aarzel dan niet om een afspraak met mij te maken.
Oke.... Ik blaas misschien even, maar ik zal je heus niet bijten want daar ben ik veel te lief voor.
Hopelijk tot snel.
Groetjes van Ricky.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!