Dimi

Kater
12 jaar


En eindelijk, na 10 maanden, mag ik dan eens iets vertellen over mijzelf!

Waarom het zo lang heeft geduurd? Tja, wat lichamelijke ongemakken zeg maar. Van een ernstige leverontsteking bij binnenkomst tot braken en jeuk door een allergie. De leverwaarden zijn inmiddels al een paar maanden helemaal goed.

Voor de allergie krijg ik nu ¼ pilletje prednison om de dag en hypo-allergene voeding (ik ben niet allergisch voor voeding maar het schijnt mijn allergie wel te kunnen versterken). Sindsdien heb ik een stuk minder last van jeuk

Tot zover mijn lichamelijke gesteldheid.

En nu het belangrijkste, wie is Dimi?

Ik ben een 12 jarige lieve kater, jonger ogend dan zijn kalenderleeftijd (al zeg ik het zelf). Ik hou op zijn tijd van het spelen met muisjes, balletjes en veertjes. Laatst heb ik ook het spelen met een ballon ontdekt, helaas is die ballon nu plat…
Op schoot liggen of naast je (in bed) doe ik graag.
Ik kijk altijd even de kat uit de boom maar als ik je eenmaal ken, ben ik graag bij je en vind ik het heel fijn om geaaid te worden.


Eten is mijn grootste passie! Als ik honger heb (en dat is bijna altijd) kijk ik mijn oppasmama met mijn grote (Dimi) ogen aan (ik kan heel zielig kijken) en dan kan ze mij bijna niet weerstaan. Inmiddels ben ik van 3.5 naar 5.5 kg gegaan en weerstaat zij helaas wat vaker mijn zielige “ik heb honger” blik.
Kinderen vanaf ongeveer 5-6 jaar is geen probleem (die vind ik zelfs in eerste instantie minder eng dan grote mensen) zolang ze maar niet de hele tijd met mij gaan rondsjouwen.

Nog 1 dingetje wat belangrijk is, ik wil heel graag een huis voor mij alleen. Ik ben geen fan van andere katten en dat laat ik duidelijk merken aan de kat van mijn gastgezin die als een rode lap voor mij werkt.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!