Fauve

Poes
9 jaar


HET IS FEEST  in het huis van ons gastgezin.

 Ik begrijp er helemaal niks van. Hoezo is het feest? Blijkt dat er feest gevierd wordt omdat ik een mijlpaal bereikt heb. DE AAI EN GENIET MIJLPAAL!

Vorige zomer ben ik samen met mijn twee kittens binnengekomen bij mijn gastgezin. Mijn kittens vonden het al heel snel oké. Zelf heb ik maanden onder de kast de kat uit de boom gekeken. Bij aanraking dook ik helemaal in elkaar. Ik heb namelijk hele negatieve ervaringen met het mensenvolk. En daar is nu verandering in gekomen. Hoewel ik handen nog heel spannend vind, laat ik de aaitjes toe en geniet ik zichtbaar. Ha ha misschien word ik toch nog wel die lekkere schootkat. Maar dan wel op mijn tempo.

Met mijn negen jaar levenservaring heb ik een zacht poezenkarakter en ben ik heel gemakkelijk in onderhoud. Slapen, eten en behoefte doen is alles wat ik nodig heb. Wat wil je nog meer? Een poezenvriendje erbij is prima. Is echter geen absolute must (na al die nestjes in mijn leven geniet ik eindelijk van mijn rust).

Wil je mijn mooie schildpadvacht komen aanschouwen? Wil je voorzichtig mijn super dikke vacht aaien? Vul dan zo snel mogelijk het adoptieformulier in. See you!

Groetjes,

Fauve Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!