Jerry

Kater
11 jaar


Wij zijn Tom en Jerry. Onze opvangmama noemt ons een tweeling, maar we zijn dat niet echt hoor. Wat wel waar is is dat we niet zonder mekaar kunnen. We slapen samen, eten samen, spelen samen. Waar je de ene ziet zie je de andere ook, al knuffelend, want we zien mekaar mega graag. We hangen weleens in de clinch maar dat duurt nooit lang.
Wij zouden het liefst samen een huisje vinden na ons leven op straat.
We komen wel met een speciale handleiding want we zijn geen doordeweekse katjes. Er zijn speciale dingen waar ons nieuwe baasje rekening mee moet houden.

Wat mee verhuist als we bij jou komen wonen is medicatie enspeciaal voer.
Ik (Jerry) heb blaasgruis dus als ik iets anders eet word ik ziek. Wat ik ook heb is spondylose aan mijn rug en pootje dus ik mank wel. Als ik ‘s morgens een pijnstiller krijg gaat het allemaal een heel stuk beter en cross ik zelfs ook af en toe je hele huis rond.

Ik hou veel van andere katten. Misschien is het een heel goed idee om een huisje te vinden waar ik alleen met Tom woon, hij is men beste vriend en hem kan ik echt niet missen.
Aangezien Tom de meest verlegen is van onze twee zal ik hem ook maar een keertje voorstellen. Hij heeft wat meer tijd nodig om mensen te vertrouwen maar als je hem de kans geeft verandert hij best in een lieve kater. Dat kan de zoon van onze opvangmama beamen want hij krijgt zelfs likjes van Tom.
We zijn beiden geen schootkatjes maar als we je vertrouwen vinden we het wel leuk om geaaid te worden. Tijd is het toverwoord hier.
Wat we ook graag doen is in de zon liggen buiten. Het liefst zouden we een huisje vinden waar we in de tuin kunnen liggen en waar we niet uit kunnen zodat we veilig zijn. Op straat zijn veel te veel gevaren en ik ben met mijn spondylose op slechte dagen niet van de snelste om een gevaarlijke weg over te steken.
Voila, nu weten jullie een beetje van ons. Als dit jou nieuwsgierig gemaakt heeft naar meer moeten jullie alleen maar mailen of bellen naar kattenbemiddeling en dan zien we mekaar spoedig.
Liefs van Tom en Jerry
 

 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!