Sjarel

Kater
5 jaar


Deze kat namen we over van een asiel omdat hij aids-positief is.

Hey, t'zint'ekik

Heuj! Ik ben het, den Sjarel. Ik mag nog geen eigen Facebook account van de verzorgers hier, anders maak ik teveel afspraakjes en lopen ze straks hier de deur plat en wil iedereen mee-eten en zo.
Volgens mij is het JUIST de bedoeling dat ze de deur voor me plat lopen, ik moet toch aan een eigen huis geraken!
Maar laat ik me even kort deftig voorstellen. Ik ben Sjarel en kom van heel ver.  De stad Brugge! Jawel.. A de katte van us es dansn de muzn.
Ik werd aids-positief getest en daar was ik niet blij mee. Normaal worden ze hiero ingeslapen, maar daar is sinds kort verandering in gekomen!
Of ik nou trouwens in Limburg woon, West- Vlaanderen, maak niks uit, ik pas me overal aan. Makkelijke jongen. Toen ik hier pas kwam, lag ik al te draaien, te kroelen en de Sjaaarel uit te hangen.  "Wat istie leuk zeg!" hoorde ik menigmaal in de wandelgangen. Niks mis met mijn oortjes, sterker nog.. helemaal niks mis!
Ik glim, ben sportief gekleed, hartelijk in de omgang, joviaal, jij liggen ik erbij, rennen achter veertjes en nog van dat spul. Easy Sjarel.
Nu nog op zoek naar een geschikte woning, maar tot die tijd mag ik hier pro deo logeren. Wie o wie wil mij een bezoekje brengen?
Hopelijk tot gauw lieve mensen, ik ga nu 't zwien de bjetn injoagen
Sjarel xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!