Noï

Poes
5 jaar


Laag frequente geluiden
Hoor je wel eens over mensen die het hinder hebben van laagfrequente geluiden? Ff opzoeken wat dat is...:
"Laagfrequent geluid (LFG) wordt vaak omschreven als een zeer lage toon, zwaar gebrom of gezoem, als een zware vrachtwagenmotor of als het gedreun van een draaiende wastrommel of generator."
Nou, ik zal maar meteen eerlijk zijn. Je kunt mij beter niet adopteren. Want op het moment dat ik in leven kom ga je hier last van krijgen. Het zal nooit meer echt stil in je huis zijn. Ik loop je namelijk overal achterna in huis en op het moment dat jij mij aankijkt dan is het er ineens; een soort lage brom als van een wasmachine. Het klinkt zo: "prrrrt..... prrrrt....prrrrt". Ik weet niet precies wat het is en het genante is ook nog dat het een soort van besmettelijke aandoening lijkt te zijn, want op het moment dat de motor begint te draaien, begint mijn opvangmama zulke gekke nonsens woordjes terug te fluisteren, dat ik denk dat ze ook bevangen is geraakt van een gek virus.

Ergens moet er ook wel iets geks zijn met mij. Ik ben twee keer terug gebracht naar de stichting. Ik kan je zeggen dat ik er twee weken lang kapot van ben geweest toen ze me de laatste keer hebben terug gebracht. ik was zo verdrietig en zat zo vol ongebrip dat ik het even niet meer zag zitten en twee weken lang bijna niks heb gegeten. Ik kon het gewoon niet. De andere katten in de opvang hebben me getroost en gerust gesteld; het zou niet aan mij liggen, maar toch.... Het doet wat met je... Toen ik zozeer vermagerd was en ik mijn opvangmama steeds bezorgder zag kijken, heb ik het roer omgegooid en besloot dat het zo niet langer kon. Ik heb het leven weer een kans gegeven en hoop nu op een baasje dat onvoorwaardelijk van mij houdt. Dus mocht je het geluid van een wasmachine die achter je aan hobbelt kunnen verdragen, dan hoop ik dat je een plekje voor mij vrij hebt, in je huis en in je hart ♥Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!