Clark

Kater
6 jaar


Mijn naam is Clark en ben een lieve jongen

'Een pakkende titel' hadden ze me gezegd, dan gaan mensen je verhaal lezen. Heb er de hele nacht over liggen piekeren, maar toen de verzorgers me 's morgens zeiden: 'Wat ben je toch een lieve jongen', was het grote vraagstuk opgelost.
Weet je, ik heb een heel zacht karakter, ben een gevoelig typje. Dat is soms best moeilijk in deze grote wereld, want dan raak je snel gekwetst en zo. Ken je dat? Soms dagen de andere katjes me uit en dat vind ik niet leuk. Ik zeg dan: 'Pak een ander!' Maar dat werkt geloof ik niet in de dierenwereld. Ach ja, ze zijn niet gemeen ofzo hoor, maar ik heb moeite met spanningen. Dan ga ik mezelf maar wat wassen en denk: 'Als je haar maar goed zit!'
Ik ben gek op mensen. Soms loop ik ze achterna, en op andere momenten wacht ik ze op in de keuken. Mijn lievelingsplekje. Mensen vinden dat leuk, maar eigenlijk heb ik gewoon honger en wil ik dat ze de kastjes openmaken. Clark de lekkerbek!
Oh, en ik ben aids-positief, das wel effe iets om te benoemen. Ik had vroeger op straat overal wel een vriendinnetje, ik denk dat ik daar het positieve dingetje ben opgelopen. Tsja... vroeger was de sexuele voorlichting heel anders dan nu hoor (ook al ben ik nog maar 5 jaar)! Maar weet je, ik merk er niks van, het is wat het is en ik kan heeeeeel oud worden :-)
Heb je mijn koppetje als eens goed bekeken? Ik heb een guitig scheef oortje, hoe schattig is datte. Ik had een stom ding in mijn oor die er niet moest zijn. Dus ik zei: ' Oke, haal maar eruit!' Dus nu heeft de plastisch chirurg er wat leuks van gemaakt.
Maar even terug naar jullie mensen. Omdat ik zo'n lieve jongen ben, wil ik zo graag mijn liefde aan je geven... kopjes geven, langs je benen strijken, bij je zitten en heel ontroerend in je ogen kijken. Ik weet dat ik nog zoveel in mijn mars heb, maar dat bewaar ik voor mijn speciale mensjes. Ik zorg er persoonlijk voor dat wij vrienden voor het leven worden, beloofd.
Zoek jij een gevoelige ziel? Clark volgt je op de hiel.  Kusje!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!