Aristoteles en Socrates

Kater
1 jaar


Deze kittens werden in een doos gedumpt.

Helloa! Wij zijn Aristoteles en Socrates (Arie en Sokkie, voor vrienden).
Wij vertellen ons verhaal graag samen, want wij zijn wat ze noemen BFFs! We gaan hier thuis ook door voor het dynamisch duo. Wij slapen samen, eten samen, spelen samen, onafscheidelijk zijn we.
Wij zijn 2 stoere, grote mannen, en klaar voor wat avontuur! We zijn nu enige tijd geleden hier komen wonen en de grote katten vonden we direct cool. Beetje knuffelen, beetje stoeien, beetje achter die pluizenstaartjes aanrennen, vinden we leuk. We hangen ook graag samen met ze in een mand, of aan de krabpaal.
We hebben wel heel erg moeten wennen aan die rare mensen. Nog steeds vinden we ze een beetje akelig, en doen we alles het liefst rustig aan, maar hey, we observeren ze graag, en ’s nachts zijn hun voetjes prima kussens, dus dat samenwonen gaat prima. Overigens vinden we kriebels tijdens ons eten wel heerlijk, een ontspannende massage terwijl we lekker smikkelen, wij kennen het goede leven wel….
Van onze opvangmama moeten wij nog even zeggen dat we alleen samen mogen vertrekken, ze heeft  ons uitgelegd dat we anders zonder elkaar verder zouden moeten, en dat lukt ons echt niet, wij zijn 8 pootjes op een buik! Verder lijken ons (kleine) kindjes ook niet zo leuk, die vinden we te spannend en we zijn bang ze per ongeluk pijn te doen, moeten we niet hebben! Een rustig plekje voor onszelf of om te delen met wat grote pluizenstaarten, dat klinkt tof! Heb jij ons mandje staan (dat vinden we trouwens ook helemaal chill, mandjes, maar wel groot genoeg voor 2), wil je ons dan even bellen??
 
Lieve groetjes,
Sok en ArieWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!