Griezo

Kater
11 jaar


Griezo en Karlito woonden vanaf hun kittentijd bij een mevrouw die nu zo ernstig ziek is dat ze een goede oplossing voor haar 2 vriendjes moest zoeken.

Hallookes, Griezo hier. 


Sinds een week mag ik mezelf meneer des huizes noemen, want ik woon samen met allemaal dames. Bof ik even hè? 


Voordat je nu blij op en neer gaat staan springen.... Nee, mijn forever home heb ik nog niet gevonden. Ik ben nu op logé. Niks slechts over Villa Vagebond hoor, daar werd super voor mij gezorgd, maar toch was ik een beetje depri aan het zijn, en dat bleef niet onopgemerkt. Dus.... 


Daar kwam een van de verzorgsters met een reismandje en hoppa ik zat erin en voor ik het wist ging het reismandje weer open en mocht ik op onderzoek uit bij mijn gastgezin. Ik werd begroet door 5 poezen dames en na wat verdere inspectie zag ik S(t)aartje, mijn oud kamergenootje van de Villa. 


Even later kwam de kleuter thuis, die wel vaker met haar mama meekomt naar de Villa. Goh... ik Griezo, in één huis met acht dames, een kater kan het slechter treffen lijkt me. Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb heerlijk gespeeld met de valeriaankussentjes terwijl de poezen dames nieuwsgierig zaten te kijken. 
Nu zijn we een week verder en ik zit lekker in mijn vel. Ik laat me braaf mijn medicatie voor mijn gewrichten toedienen. Met de poezendames ben ik vriendjes geworden en ook met de kleuter kan ik het goed vinden, ik geniet van alle aandacht. Ik voel me zo op mijn gemak hier, dat ik ook mijn ondeugende kant durf te laten zien. 
Zonder enige schaamte zit ik luidkeels te miauwen als mijn opvangmama en de kleuter zitten te eten, misschien schrikken ze wel zo erg dat er iets van tafel valt. Pootje baden in de beker melk, pannen uitlikken, over het aanrecht paraderen, ik noem maar even wat. 


Binnenkort word ik 11 jaartjes, maar een echte ouwe sok ben ik niet. Oké, ik doe graag een dutje, ik ben en blijf een kat, maar spelen vind ik ook het einde. Lekker gek doen met een valeriaankussentje, de krabpaal omhoog en omlaag rennen en coole moves laten zien aan mijn opvangmensjes als zij met dat hengelding voor me zitten te zwaaien. En als ik klaar ben met de clown uithangen ga ik knuffeltjes en aaitjes in ontvangst nemen, hiervan kan ik intens genieten, maar als ik genoeg heb van dat getut dan grom ik even zodat duidelijk is dat ik toe ben aan me-time. 


Weet je waar ik ook aan toe ben ? Een forever home bij lieve mensen waar ik lekker mezelf kan en mag zijn en die mij mijn dagelijkse medicijntjes voor mijn gewrichten geven. Ben jij toe aan leuk, lief, knap, speels en ondeugend gezelschap ? Bel dat met de afdeling bemiddeling en maak een afspraak om mij te komen bezoeken. Daar krijg je echt geen spijt van.

Knuffel van Griezo.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!