Karlito

Poes
10 jaar


Griezo en Karlito woonden vanaf hun kittentijd bij een mevrouw die nu zo ernstig ziek is dat ze een goede oplossing voor haar 2 vriendjes moest zoeken.

 

Karlito. Een aantal weken geleden heb ik met je kennis gemaakt en dat was van beide kanten echt een match.  Je bent met me mee naar huis gegaan en liep vanaf de eerste dag rond alsof je er altijd al was.

Met Sneezy (mijn andere poes) ging het al heel snel goed, die had zelfs haar plaatsje op mijn bed aan jou afgestaan.
Ook met Diesel mijn hulphond ging het heel goed.
Je was zo lief waardoor ik jou een nieuwe meer passende naam heb gegeven, je nieuwe naam was Lieve. Je deed het eigenlijk heel goed, maar opeens ging je minder eten en uiteindelijk stopte je helemaal met eten. Ik heb steeds contact gehad met het nazorgteam en ben gaan dwangvoederen.

De dierenarts is erbij gehaald en je bent opgenomen en zou aan het infuus gelegd worden, ook is er een echo gemaakt en bloed geprikt. Ik was er helemaal van overtuigd dat je na een aantal dagen opname hersteld weer thuis zou komen. Ik ben door de uitslag ook helemaal overvallen: je niertjes, lieve schat, waren helemaal stuk, daar hielp zelfs spoelen niet meer bij.

Je zou na een aantal dagen doodgaan, het enige wat we nog voor jou konden doen, was jou die laatste dagen besparen, dat is dus ook gebeurd. Het ging allemaal zo snel en ik was hier helemaal niet op voorbereid en ik had het er erg moeilijk mee, nog steeds heb ik het er moeilijk mee. Mijn enige troost is dat we jou hier drie weken helemaal in de watten hebben kunnen leggen en we jou met liefde hebben omgeven.

Ik zit dit wenend te schrijven, maar ik schrijf dit opdat iedereen die dit leest nog even aan jou denkt. Bedankt lieve schat dat je in mijn leven bent geweest. Een dikke knuffel van mij en ook van Sneezy en Diesel,
 
Van je mama Loes


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!