Lucas

Kater
11 maanden


Deze kittens namen we over van onze collega's van het zwerfkattenproject Balen. Zij hadden de kittens met hoge spoed weggehaald omdat er iemand met een stok op aan het slaan was.


Halllloooooo! Hallo? Hallo hallo hallohoo!

IK ben Lucas!

Toen ik bij mijn mammie terechtkwam was ik ienie-mienie-mager, vol beestjes en goed ziek. Toen was ik een heel klein stil mannetje. Maar mijn mammie heeft zich laten foppen. Stil? Ikke? Naaaahhh!
Nu ben ik hartstikke genezen en weet mammie wel beter. Ik ren van links naar rechts, en weer terug, in súpertempo! Ik vang staartjes, teentjes, gekke vlekjes op de vloer, noem maar op! Ik ben Lucas, en ik ben er nog! En dat zal mammie geweten hebben.

Maar naast hyperactief ben ik ook suuuuuperlief zegt mammie. Als ze binnenkomt dan begin ik al met spinnen, en dan ga ik neusjes wassen en kopjes geven en moet ze me ooooveral aaien, samen in de grote zetel.

Nu ik flink en genezen ben mag ik op zoek naar een huisje voor altijd. Ik wil graag een vriendje, want ik moet mijn energie kwijt kunnen. Ik wil ook graag handjes die goed kunnen aaien, en oortjes waar ik tegenaan kan tateren. Ohja, ook graag veel lekker eten in een bordje voor mij alleen, ik was ooit ienie-mienie-mager, dus bordjes delen kan ik nog niet zo goed. Is dat plekje bij jou? Kom je dan een keertje spelen?

Kusje! Van mij!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!