Lenny

Kater
11 maanden


Deze kittens namen we over van onze collega's van het zwerfkattenproject Balen. Zij hadden de kittens met hoge spoed weggehaald omdat er iemand met een stok op aan het slaan was.


Hallo?

Ik zal me flink voorstellen, maar doe je dan wel rustig en voorzichtig en geduldig?

Mijn naam is Lennie, en mijn mammie zegt dat ik een hele mooie flinke en dappere vent ben. Toen ik pas bij haar kwam wonen was ik superduperbang. Buiten werd ik weggejaagd, en moest ik maar zien te overleven van het eten dat ik vond, dus ik vond aan mensen helemaal niks aan. Pchhhttt! Ga weg! Riep ik tegen mammie. En om mijn woorden kracht bij te zetten mepte ik met mijn pootje op de grond. POEF! Maar dat maakte op mammie geen indruk hoor, die deed gewoon wat moest. Dus boos of niet, ik moest in bad, en ik moest medicijntjes, en ik moest haartjes laten kammen,… En ergens middenin dat haartjes kammen vergat ik bang te zijn.

Dag na dag zette ik kleine stapjes in de goeie richting. Voorzichtig eens snuffelen aan mammie zonder te blazen, luisteren naar haar ellenlange verhalen en langzaam maar zeker zelf ook iets vertellen. Ik heb van mammie alle tijd van de wereld gekregen, en nu zijn we grote vrienden. Als ik haar hoor thuiskomen ga ik klaarstaan op de zetel en dan zeg ik “priet! Hier zitten! Aaien!”. Dan kruip ik lekker dicht tegen haar aan, en dan hebben we samen een rustig avondje.

Ik mag nu op zoek naar een definitieve thuis. En ik wil graag mensen zoals mammie, die me rustig verhaaltjes vertellen en sussen met hun stem, maar zich niet opdringen. Geloof mammie maar, als je me tijd geeft dan word ik je beste vriend, maar ga je achter me jagen dan word ik zo bang dat ik je pijn zou doen ook al wil ik helemaal niemand pijn doen.

Heb jij een groot hart, veel geduld, en een kammetje voor mijn lange haren? Kom je dan eens op kousenvoejes op bezoek? Mijn mammie zal me uitgebreid bestoeffen, en dan kan jij haar overtuigen van jouw geduld, goed? Want eerlijk is eerlijk, ik wil een eigen familie waar ik nooit meer weg hoef te gaan.

Zoentje, van LennieWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!