Bono

Kater
11 maanden


It was "a beautiful day" Inline afbeelding 1
 

Fantastisch nieuws voor onze 2 sterren Bono en Bowie want ja hoor ze mochten zoals we gehoopt hadden gezellig samen hun tour verder zetten.
We waren bang dat het niet zou lukken om ze samen te plaatsen maar kijk nu...Een super leuk kerstkado voor onze 2 mooierds, een "echte thuis" een nieuwe krabpaal, nieuwe speeltjes, lekker eten en daar bovenop alle tijd van de wereld om aan hun nieuwe mensjes en huisje te wennen.
En dat wennen gaat sneller dan we dachten.  Even verstoppertje spelen in de kast, maar toen het baasje de kast leegmaakte en er voor hen met een warm dekentje en knus slaapplekje voor maakte...vonden onze boys de zetel in de woonkamer opeens veel fijner :-) Onze mannen hebben echt sterallures :-)
Ze eten goed en laten de snoepjes die hen worden aangereikt goed smaken. Er zijn hier maw weer 2 zwervertjes met hun gat in de boter gevallen !
 
Heel veel liefs lieve broertjes, we hebben jullie al gemist maar we weten dat jullie okay zijn dus geniet nu maar van jullie eerste kerst samen in jullie warme nieuwe stekje !
XX je opvangmama's


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!