Emy

Poes
10 maanden


Ik ben een diva en kom er gewoon voor uit!

Hallo! Ik ben Emy en ik ben me er eentje. Heb jij ook pluimoren? Ik vind dat cool. Ik heb dat ook, die moet je echt koesteren. Elke morgen was ik mijn pluimpjes zorgvuldig, zodat ik weer voor de dag kan komen. En mijn staart is ook heel mooi, zou ik de vloer mee kunnen borstelen, maar daar begin ik niet aan! Emy moet mooi blijven!
Ik heb zo mijn eigen huisregeltjes ontworpen, en na familieberaad werden mijn regels geaccepteerd. Als ik in the mood ben ga ik helemaal los en mag je lekker met me knuffelen. Niet oppakken, dat vind ik stom. Hou jij toch ook niet van, dat ze je optillen en gewoon maar wat met je gaan lopen. Heb ik toch nog nooit gezien.
Ik ben een spelletjes meisje. Gek op spelletjes! Muisjes aan een hengel zijn favoriet. Als je die een beetje hoog houdt, zie je mijn mooiste sprongen. Ik kan al bijna een hele draai maken, vind ik knap. Ze vinden me hier wel een schattig ding, ik ga ook altijd mee slapen. Ik hoop dat je redelijk vroeg naar bed gaat, dan heb ik lekker veel tijd om je voetjes te verwarmen. 
Maar weet je, ik wil eerst een gesprekje met je, ik deel niet zomaar met wildvreemden de slaapkamer, ik ben gekke Emy niet!
Soortgenootjes mogen mijn muishengeltje gerust lenen, alhoewel samen spelen vele malen leuker is. Nou, kom je dan even langs dan? Doeiii, kusje Emy


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!