Zino

Kater
11 maanden


Zino..... 
 
Toen jij bij ons binnen kwam vond je het allemaal maar eng. Vreemde geluiden, onbekende geuren, nieuwe mensen. Je gaf heel goed aan dat je moest wennen. - laat me maar, ik geef wel aan wanneer ik zover ben-  
 
Na een aantal dagen  ging bij jou de knop om. Maar dan ook helemaal om. Je kwam ontdekken, kennis maken en een heuse kusjes prins werd geboren. 
 
Zodra er onbekende mensen binnen kwamen was je weg. Vanuit  een verstop plekje de boel observeren. Zo ook bij jouw kijkbezoek. Een heel lief meisje was verliefd geworden op jouw mooie foto en op jouw verhaal. In een flits liet je zien. Maar dat was goed, en ze waren helemaal betoverd. 
 
Een dag later heb ik jou naar jouw gouden mandje mogen brengen. Heel relax ging het er aan toe. Je liet je zelfs al aaien. 
 
Komt goed! We gaan goed voor hem zorgen waren de lieve woorden van jouw nieuwe mensen.
 
 Nog geen 24 uur later kwamen de eerste mooie kiekjes binnen. En 2 dagen later lag je al helemaal Zenn bij lieve Emma, samen in de zetel. 
 
Lieve mooie Zino. Wat hebben wij van jou genoten en zijn heel blij met deze bijzondere mooie adoptie. Een forever home met een gouden randje. 
 
Veel liefs!
Jouw opvangmama.


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!