Zyra

Poes
9 maanden


Dit kitten zat moederziel alleen op een terras. Na uren wachten nog steeds geen mama. De meldster nam het mee naar huis om het aan te leggen bij haar moederpoes, maar haar kittens waren zo groot dat ze het kleintje steeds wegduwden. Daarom is Ziggs nu bij onze opvangmama.
 

Hi, Ik ben Zyra een zwart/bruin poesje en ik werd toen ik amper 10 dagen oud was, gevonden op een terras…. Hoe en wat, ik weet het ook niet meer hoe ik daar terecht bent gekomen. Een hele lieve mevrouw heeft mij gevonden en met Zwerfkat gebeld. Ik kreeg een hele lekkere warme couveuse voor mij alleen. Ieder 2/3 uur een lekkere flesje melk en als toetje wel 100 knuffels en kusjes van mijn opvang mama. Maar ik zal je ook iets heel leuks vertellen: ik heb ze bijna allemaal voor de gek gehouden. Ik ben een meisje maar iedereen dacht dat ik een jongen was…. En zo kreeg ik eerst de naam Ziggs en nu heet ik Zyra. Ik ben verzot op slapen en knuffelen, maar als ik goed wakker ben dan is alles wat los of vastzit zoooooo interessant voor mij. Tja ontdekken is gewoon mijn passie.

Ik heb ook een stiefbroertje ( Teemo) ook hij is alleen zonder mama gevonden, en nu is hij mijn BFF. Ik zou het super leuk vinden als we bij elkaar mogen blijven, want waar hij is ben ik en andersom. Zijn we elkaar ff kwijt dan begint Teemo gelijk op mij te roepen.

Vind je het leuk om kennis te maken? Bel  of mail met de dames van kattenbemiddeling

 

Groetjes, ZyraWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!