Lola

Poes
1 jaar


LOLA

Melding uit Bree, Lola kwam binnen met een oogletsel aan haar rechter oogje, het oogje kon niet meer gered worden. Lola mag nu helemaal herstellen en bekomen in de Villa.  Meer info volgt nog.

 

Welkom Lola!

De meldster van Lotje was op het bedrijventerrein, waar ze werkt, zwerfkatten aan het invangen om te laten steriliseren/castreren. Ook Lotje werd gesteriliseerd. Ze wilden haar vrijdag terug vrijlaten maar omdat ze toch anders reageerde dan de andere katten heeft de meldster ons gecontacteerd. De anderen waren echt wild en vielen fel aan. Lotje daarentegen is veel rustiger en ook een stuk jonger. Ze is door de dierenarts geschat op een half jaar. Ze kreeg het niet over haar hart Lotje terug los te laten op het bedrijventerrein. Ze denkt, omdat ze zo anders en rustig reageerde, dat Lotje daar gedumpt is.

De wilde zwervers zitten nog zo slecht niet. Ze krijgen eten en slapen binnen in de hallen op isolatiemateriaal. 

Mooie Lotje heeft duidelijk al heel wat meegemaakt. Ze is nog erg van slag en onder de indruk van alles wat er met haar gebeurd is afgelopen dagen. Kom maar eerst goed tot rust mooi meisje, daarna zien we verder <3

 

Ik heet Lola, ben 1 jaar oud en ik kom van dezelfde melding uit Bree als Zivo, Ayla en Basje, waar we zijn achtergelaten. De melders dreigden ermee ons te vergiftigen of te verplaatsen, als we niet verhuisden. Mijn oogje was gekwetst, jammer genoeg niet meer te redden en intussen verwijderd. Ik verblijf in de Noordpoolkamer en lig vaak, samen met mijn vriendje Zivo, fijn verscholen in een iglo. Natte hapjes verorberen we ook samen, gezellig tête à tête.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!