Roxy

Kater
1 jaar


Gevonden in maisveld Laakdal.

Hallo, mijn naam is Roxy.
Drie maanden heb ik samen met mijn broertjes en zusjes rondgehangen in een groot maïsveld. Spijtig genoeg is maïs niet iets wat wij, katten, graag lusten dus moesten we op zoek naar iets anders om te eten. Ik heb mijn maagje vaak horen knorren van de honger en geloof me dat was geen fijn gevoel!
Hier kwam plots verandering in toen ik op mijn 3 maanden gevangen werd door mensen.
Ja mensen … of ik die kon vertrouwen wist ik nog niet goed.
Uiteindelijk kwam ik terecht bij mijn opvanggezin en daar merkte ik al snel dat ik eigenlijk geen schrik moest hebben van hen. Ik kreeg hier altijd eten, mocht in een warm nestje slapen…allé wat kan een kat zich nog meer wensen.
Al snel begon ik ook te genieten van het strelen. Ja en als ik geniet laat ik dat ook echt wel merken, want dan kan ik niet stoppen met spinnen.
Is het omdat ik daarvoor nooit wist wanneer ik eten ging vinden, dat ik nu gewoon niet kan stoppen met eten…ik weet het niet…maar eerlijk gezegd denk ik wel dat mijn baasje er wat gaat op moeten toezien, want anders wordt ik wel véél te dik. En ja, zeg nu zelf, ook een kater moet toch wat aan zijn lijn denken.
Wat kan mijn nieuwe baasje van mij verwachten : Als je me even tijd geeft om aan jou en je omgeving te wennen, dan loop ik al snel vrolijk door het huis rond en zoek ik het gezelligste plekje uit om te gaan liggen. Daar ben ik zeker niet kieskeurig in. Ik speel graag, kom graag eens zien wat er
allemaal te beleven valt in huis en … oh ja had ik al gezegd dat ik van eten hou? Best al even een goede voorraad lekker eten inslaan, want ik ben een echte bourgondiër!
Heb jij thuis nog een warm nestje voor mij vrij en kan je lekker koken 😊 neem dan snel de telefoon en bel (voor) mij!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!