Dropje

Kater
2 jaar


Ik ben Dropje en ik ben speciaal! Ik heb geen staartje maar een "stoemke" of ook wel stompje :-)

Ik deel mijn slaap/woonplek met tientallen andere katten, want ik logeer namelijk in Villa Vagebond. Maar ik verlang zo naar een eigen huisje...
Ik ben geen schootkatje, ik laat me ook niet altijd strelen. Dat is vaak wat lastig voor de mensen, omdat de meesten een heel aanhankelijk katje zoeken. En dat mag, dat snap ik. Maar daarom wordt mijn deur vaak voorbij gelopen... ik ben te verlegen.

Ik zoek mijn mens die door mijn verlegenheid heen kan kijken, iemand die geduld heeft en zegt: " Het is goed zo Dropje, we hebben alle tijd. Niets moet, alles mag, waar jij je maar lekker bij voelt." Ik weet zeker dat ze er zijn, want ik heb hier toch al wat katjes zien vertrekken die nog meer timide waren dan mij. Het kan allemaal...
Ik weet ook dat er nu een invasie van jong grut is, allemaal even schattig en aandoenlijk. Allemaal zoete dropjes :-)

Maar ik kan ook heel erg aandoenlijk kijken, en zie mijn vachtje eens glanzen! Ik ben de zwarte parel van de Villa.  Tijdens etenstijd is HET moment dat ik je een kopje kom geven, dan mag je mij van dichtbij bewonderen en laat ik vele hartjes smelten. En als je je oren spitst, hoor je een zachte prrrrrriet uit mijn keeltje komen.

Andere katten geen probleem, maar liefst geen dominante typjes, krijg ik een zoute nasmaak van.  Ik ben een jong ding en huppel van de ene kamer naar de ander, of even een blokje om in de buitenren :-) Mijn hartje bruist van energie, een speelvogel, een avonturier, that's me!

Ik droom elke nacht dat er iemand in zwijm valt voor mijn mooie snoetje. Iemand die de tijd wil nemen, om mij helemaal te laten ontdooien. Dan zul jij de ware Drop ontdekken! 


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!