Prince

Kater
5 jaar


Katertje gevonden in Bilzen. Heel mager, had een abces, en zat onder de vlooien. 

 

Ik ben Prince en zoek mijn wit paard

Heuj, aangenaam, jij bent? Mijn naam is Prince, maar omdat ik in Belgie woon, vind ik Prins eigenlijk vanzelfsprekender.
Een tijdje geleden was ik verdwaald en kon ik mijn paleis niet meer terugvinden. Behoorlijk balen, want ik had echt een lekker leventje. Ik heb nog wat rondgevraagd, maar iedereen dacht dat ik koekoek was."Er bestaat helemaal geen paleis!" dus tja... toen kreeg een mep van  een soortgenoot en toen begon mijn kaak wat pijn te doen. Tjonge jonge.
Gelukkig vond een schone jonkvrouw mij op straat en bracht me naar de dokter. Het viel gelukkig allemaal wel mee,  een vies abcesje dat daarna keurig werd schoongemaakt en ik kon weer voor de dag komen.
Ik kan het mensenvolk wel bekoren, ik deel graag kopjes en knuffels uit, mensen zijn lief. Maar ik ben wat onrustig. Dat ik mijn paleis niet terug kan vinden tot daaraan toe, maar een prins zonder wit paard is toch een groot gemis. Dus ging ik op zoek! Elke dag loop ik de kamers af en ben hieperdepiep.
In de buitenren heb ik mooi zicht op het weilandje en daar zag ik twee witte dieren staan. Ze leken wat klein voor een paard, maar ik kon altijd proberen.
" Dag witte wollige dames. Ik zoek een wit paard, zijn jullie toevallig witte paardjes?"  Lilly en Daisy begon te schateren van het lachen. "Mehhhh! Behhhh. Wij zijn twee schaapjes beste Prince, wij geven wol en vreugde. Maar we nemen niemand mee op onze rug."
Ik keek wat sipjes voor me uit. 'Hoe raak ik nou aan een nieuw paleisje en schone jonkvrouw, ze ziet me al aankomen zonder paard.'
Mijn harige vrienden in de Villa zeiden dat ik gewoon een moderne Prince ben. Dan kun je gewoon op 4 pootjes lopen en de mooie jongen uithangen.
Dus dat ga ik nu doen... de lieve mooie jongen uithangen. Wie o wie komt mij eens een bezoekje brengen? Kus PrinceWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!