Lainy

Kater
11 maanden


Lainy is samen met broer en zusjes gevonden in Bree.

Ik ben helemaal verzot op zwart-witte katjes, jij ook? Ja? Nou, heb je mijn foto al gezien dan? Ik doe mee met de trend van het seizoen: ik ben lekker zwart-wit! En ik weet heel erg goed hoe mijn kleurtje heet, want hier loopt nog zo'n zwart-witte kater rond, zeg maar ongeveer mijn grote broer he. Enne... die vind ik leuk joh, niet normaal meer. Ik ga dan liggen rollen over de vloer, en dan proet ik er ook nog zo leuk bij. Gegarandeerd dat hij mee komt spelen. Rollen we samen over de vloer. Gaaaaaf.
 
Ik houd dus echt enorm van andere katjes, vooral als ze met me willen spelen. En natuurlijk is het een bonus als ze ook zwart-wit zijn, dat begrijp je wel. Maar goed, iemand moet de mooiste zijn natuurlijk (ikke dus), dus een ander kleurtje is ook oké hoor (ik doe niet aan discriminatie). Maar mensen... die zijn best nog een beetje spannend. Schuw ben ik zeker niet, maar ik en mijn broer en zus zijn best een beetje rot behandeld door mensen dus als zo'n mens mij ineens benaderd dan doe ik gauw een stapje terug. Ik beloof dat dat in de toekomst nog wel gaat beteren, want ik leer hier steeds meer. Maar wel alles op mijn tempo, want ik ben natuurlijk de baas. Ja want weet je, eigenlijk vind ik mensen best oké. Beetje kriebelen onder mijn kin, of soms zelfs op mijn buikje... prrrrrrrr gaat mijn motor dan. De liefde van een man gaat door de maag, zeggen ze, en voor mij geldt dat ook wel een beetje want met snoepjes ben ik best wel te paaien!
 
Heb jij zo'n leuke speelvogel en wil je er nog wel eentje bij? Zo'n mooie zwart-witte kater als ikke? Ja? Nou, waar wacht je dan nog op?


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!