Lila

Poes
11 maanden


Lila is samen met haar broers en zusje gevonden in Bree.

 

Prrrrrrrt, prrrrrroet, miiiiiiiiauw, ik ben Lila, en ik houd van mijn Schaap. Had je die al gezien op de foto? Ik omarm hem, ik slaap op hem, ik knuffel met hem..... Ik zou bijna zeggen dat ik ook graag met Schaap speel, maar nee, ik heb liever een echt poezenvriendje om mee te spelen. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar een partner in crime om eens lekker zot mee te doen. Daar hoef ik niet veel voor te doen, want ik hoef maar mijn proet-miauwtje te laten horen en daar komt mijn broertje of een van de andere katten al aangerend om eens lekker los te gaan. Heerlijk is dat, lekker mijn energie kwijt en die mensen maar lachen om mijn capriolen en geproet. Als ik dan eindelijk moegespeeld ben, keer ik terug naar mijn Schaap en na een wasbeurt doe ik dan mijn oogjes toe - voor een paar seconden. Daarna begint het feest gewoon weer opnieuw!
 
Oké, 's nachts wil ik nog wel een beetje een uitzondering maken. Daarom ga ik eerst even helemaal los met tenen vangen, en als de lamp dan uitgaat, dan ga ik ook slapen. Wel lekker hoor, zo bij die mensjes op bed slapen, zijn ze ineens een stuk minder eng. Want vroeger hebben mensen mij veel kwaad gedaan, dus heb ik een hele poos nodig gehad om terug aan mensen te wennen. Ik vind ze nu wel oké, vooral als ik hen mag aaien. Als je geduld en liefde hebt, dan mag je mij uiteindelijk ook aaien hoor, maar je moet me eerst wel overtuigen. Maar als ik zie dat mijn speelkameraadje jou vertrouwt, dan durf ik het uiteindelijk ook!
 
Wil jij mij een veilige thuis bieden met een echte ridder op het witte schaap...eh...paard erbij speciaal voor mij? Dan pak ik mijn Schaap graag in en kom naar jou!


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!