Ludwig

Kater
3 jaar


Ludwig namen we over van onze collega's van Stichting Scheldekat omdat hij aids-positief is.


Hoi, mijn naam is Ludwig en ik ben op zoek naar een lieve man of vrouw wiens buik ik met m’n pootjes mag kneden.. :)
Maar zal ik eerst wat over mezelf vertellen?
Ik kom uit Zeeland, daar werd ik gevangen door een zwerfkattenproject. Bedoeling was om me na castratie opnieuw uit te zetten, maar er kwam een kink in de kabel. Toen ik positief testte op FIV, bleek dat tripje terug naar mijn gekende buitenleven geen optie meer… Ja, ik geef toe. Ik was teleurgesteld. Maar toen ze mi...j vertelde dat ik ging verhuizen naar een hotel met all-in-formule zag ik het helemaal niet meer zo somber in! En ik moet toegeven, ze hebben niet overdreven, ik heb het hier wel naar m’n zin. Maar stilaan is het tijd voor mijn forever-all-in-hotel! Pas op… ik ben geen profiteur hoor, ik wil gerust werken voor mijn kost en inwoon! Zo kan ik bijvoorbeeld massages geven als de beste. Kneden met de pootjes, vind je dat niet heerlijk? 
Wat voor hotel ik precies zoek? Eerst en vooral natuurlijk een gezellig, warm, familiaal hotel. Liefst niet te druk, ik kom pas echt tot mijn recht als het er wat rustiger aan toe gaat. Bij voorkeur dus geen kleine kinderen voor mij, die zijn me te ontstuimig en onvoorspelbaar. Andere katten in huis? Geen probleem, maar dan ook wel weer niet té dominant. En verder, een zacht bedje om op te liggen en handen om mee te knuffelen? Is dat niet te veel gevraagd?
Wil jij mij beter leren kennen? Doe dan gerust een belletje naar de kattenbemiddeling. Zij zullen al jouw vragen kunnen beantwoorden en wie weet wil je wel een ontmoeting met me plannen?
Hopelijk tot snel!
Veel knuffels,
LudwigWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!