Merveille

Poes
11 maanden


Gevonden in Zonhoven.

 

Hallo allemaal,

Ik, als opvangmama, wil jullie laten kennismaken van deze geweldige dame! We weten niet precies wat ze heeft meegemaakt, maar het moet iets verschrikkelijks zijn geweest.  Ze is binnengebracht en het zag er niet goed uit... Toch is de dierenarts er aan begonnen, niet zeker wetende of het goed zou uitdraaien.

En nu komt het: Merveille heeft getoond wat een dappere, lieve, leuke dame ze is! Ongelooflijk! Ze gaat nu door het leven zonder staart en met 1 poot minder. Maar dat weerhoudt haar niet hoor, nee, helemaal niet!! Ze huppelt rond, rent en speelt met de andere katten, rent trappen op en af, klimt op de zetel... Allemaal geen probleem voor deze dame.
Daarbij is ze ook nog eens erg lief. Ze is graag in de buurt van andere katten, maar ook wij mensen, ze heeft graag aandacht en anders komt ze die wel vragen met van die leuke kleine miauwkes en met van die zachte droopy oogjes. Ze houdt ervan om geaaid te worden, ze zoekt dit echt op. Eten krijgen of lekkere snoepjes... nou, dan streel je haar helemaal.

'T is echt zo'n lieve meid, je moet haar echt leren kennen, een zaligheid om haar in huis te hebben!! Ze is nog wat schuw als je haar wil pakken, of als je teveel te snel wil. Ook komt ze nog net niet bij je liggen, maar ben er zeker van dat dat niet
lang zal duren eens ze een definitieve thuis heeft waar ze voor altijd met veel warmte en liefde mag wonen.  Ze verdient het, echt waar!

Vele lieve groeten van een toch wel onder de indruk zijnde opvangmamaWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!