Brave

Poes
9 maanden


Gevonden in Maaseik

Miaauw,
Mijn naam is Brave! Naar het schijnt moet ik hier mijn verhaal komen doen en vertellen hoe ik ben, maar vooral wat ik zoek!
Het begon allemaal heel treurig. Ik werd samen met mijn zus gevonden in een tuin met nog een viervoeter. Deze viervoeter was niet zo lief tegen ons en beet mijn zus pardoes dood... Ik bleef alleen achter en werd gelukkig gered. Het was me wat om zo'n slechte start te kennen op zo'n jong leven. Maar ik ben erdoor en voel me eindelijk wat beter. Hier bij mijn opvangmama lopen nog twee poezels rond en ik vind ze geweldig! Ze zijn een beetje mijn vervangbroers. Ik kan met hen knuffelen en tegen hen aanschuren... heerlijk! Verder hou ik ook van mijn opvangmama. Als ze naar me toe komt zet ik grote ogen op en bekijk ik haar even goed. Ze heeft gelukkig geduld en bukt haar zodat ik op mijn gemakje kan gaan knuffelen. Hmm eens ze me dan over mn kopje streelt begin ik te spinnen!
Nu, ik mag hier niet voor altijd blijven en moet iemand anders vinden die met me wil knuffelen. Heb jij 's avonds nog wat tijd over en een plekje op je schoot? Dan ben ik de geknipte kat op erop te gaan liggen! En zoals je al hoorde met andere poezels kan ik het perfect vinden dus heb hen ook heel graag rond me!
Neem nu snel je telefoon en maak een afspraak met mijn opvangmama. Dan zien we mekaar snel!
Pootje,
BraveWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!