Jenny

Poes
1 jaar


Jenny, ons zorgen katje mag op zoek naar dat ene hele speciale plekje voor haar!

 

Er is lang over nagedacht of we haar opnieuw een heupoperatie zouden laten ondergaan, maar Jenny doet het momenteel zo goed dat we beslist hebben het niet te doen.

Jenny’s 1ste heupoperatie waarbij de volledige heupkop werd verwijderd, is geslaagd. De knie operatie waarbij geprobeerd werd haar knieschijf terug op de juiste plek te zetten echter niet.

Na rust en wat therapie oefeningen staat de knieschijf opnieuw helemaal fout. Maar ondanks alle pijntjes en kwaaltjes en daar nog een gekwetst oogje bovenop laat ons jong meisje haar kopje niet hangen.
Ze onderging de verplichte bench rust en de oefeningen die haar achterpootjes weer sterker moesten maken en…we mogen het gerust “een wonder” noemen want na zo’n 4.5 maand staat ons meisje weer terug op 4 pootjes!

De eerste maanden na de operaties sleepte ze haar achterkant mee, trok zich enkel op haar voorpootjes omhoog in de krabpaal maar toen we besloten om de pijnstilling die ze kreeg volledig stop te zetten ging het plots heel wat beter.
Ze deed meer haar best om recht op te staan, ging op haar eigen manier en wankele pootjes spelen met de andere poezels en stond op een dag opeens in de keuken voor de etensbakjes.
Jenny kreeg tot op die dag haar eten op haar vast plekje aan de krabpaal maar zij vond het blijkbaar tijd om gezellig samen met de andere poezen te eten. Vanaf toen ging het alleen maar beter.

Ons Jenny kon weer lopen en dat op 4 poten! 

Haar achterpootjes staan weliswaar niet mooi recht, zeg maar eerder gewoon krom en daar zitten die 2 stoute knieschijven voor iets tussen maar hey dat deert haar helemaal niet.

Jenny zal natuurlijk altijd een zorgenpoesje zijn en de kans is groot dat ze in de toekomst toch nog aan die 2de heup dient geopereerd te worden. Maar wanneer ? Binnen 2 jaar ? Of 5 ? Wie zal het zeggen….

Jenny geniet en is momenteel een blij poesje.

We gaan dan ook op zoek naar een heel speciaal plekje voor haar. Jenny buiten laten of de straat op sturen is NOT DONE ! Het is en blijft een katje met een beperking. We willen alleen het beste voor haar.

Een niet al té druk huisje voor haar lijkt het beste voor ons meisje. Uiteraard is een speelkameraadje heel erg welkom. Ze kan best genieten van wat spelen met een ander katje maar niet te druk of te veel want dan voelt ze zich ongemakkelijk en gaat ze zich terug trekken in haar mandje of krabpaal. En ook al zoekt ze niet meteen uit zich zelf je gezelschap op , Jenny geniet echt van knuffels. Wanneer je naar haar toegaat zal ze eerst heel even blazen, dat is een gekke gewoonte van haar, want Jenny doet je helemaal niets, ze laat zich zonder probleem oppakken en gaat kopjes geven en dan kan je gezellig met haar knuffelen.

Zo…ben jij nu dat baasje dat Jenny een rustig en veilig plekje kan bieden ? Rep je dan maar snel naar je computer en vul het adoptieformulier in en dan kan je misschien snel kennis komen maken met dit bijzondere meisje!

Jenny verdient het allerbeste ! XXWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!