Sushi

Kater
2 jaar


Piep!

Even dan, want ik ben druk, druk, druk! Ik heb nog een hindernisparcours af te leggen, ik moet hoognodig een balletje slaan, visje hengelen, muisje graaien en gewoon wat spurtjes maken.
Wat is eigenlijk de bedoeling op smoelenboek? Mezelf voorstellen om aan een huisje te raken. Ow, okee.
Mijn naam is Sushi en ik ben een party animal. De gangmaker op elk feest, zonder mij is het saai en dan heb jij geen plezier. Dat vind ik sneu.
Ik kan trouwens ook wel eens saai zijn hoor, maar dat is functioneel. Dan wil ik slapen en heerlijk wegdromen, even mijn batterij opladen. Uiteraard maak ik tijd om te knuffelen ( dat plan ik dan wel in, want mijn schema is overvol), zalig. Aaitjes over mijn koppetje, mijn ronkdiesel starten en gaan met die banaan.
Heb jij nog lollige katten in huis? Van die speelvogels waar ik mee kan sparren? Ik ben altijd mee, nog meer leven in huis!
Kleine kindjes zijn niet echt mijn dada. Ik laat me zo leiden in een spel, dan vergeet ik soms dat ik wat rustig aan moet doen.
Maar goed, zorg jij voor de versnaperingen, ik zorg voor het amusement. Wedden dat ik een glimlach op je gezicht kan toveren?
Ben er vandoor, het is mooi weer, ik ga naar de zon en Daisy begluren, toeledoee!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!