Wolleke

Kater
8 jaar


Yo! Ik ben het, Wolleke…

Ik ben een stoere tijger met serieuze uitstraling, maar zoals mijn naam misschien al een heel klein beetje verklapt gaat er achter dat ietwat stoerdere imago van me een wollige, knuffelkont schuil. Nou, heel veel moeite moet je niet doen om dat zachtaardige knuffeldier in me naar boven te halen hoor. Gewoon wat liefdevolle aaitjes en hopla, ik ben vertrokken… :)

Doorgaans hou ik me eerder op de achtergrond. Ik ben niet zo’n schreeuwerig type dat alle aandacht probeert te trekken, neen, ik heb zo mijn eigen strategieën. Ik stel me subtiel op, maar met mijn droevige blik kijk ik dan de mensen aan. En tja… daar kan bijna niemand aan weerstaan. Dan komen ze naar me toe en kunnen we lekker kroelen… slim hé!?

Naast een rasechte knuffelkont ben ik ook een grote speelvogel! Ik hou van uitdaging, ga graag al eens uit m’n dak… ja ik ga er helemaal voor. Een beetje gek doen, daar draai ik m’n pootje niet voor om hoor. Wil je me helemaal door het dolle heen zien? Dan hoef je gewoon een zakje catnip boven te halen! Daar ben ik zó voor verkocht.

Heel soms durf ik wel eens net dat íetsje teveel opgaan in mijn spel. Dan voel ik me echt die stoere tijger die ik aan het spelen was en geef ik ook een echte mep. En wanneer de adrenaline door mijn lijfje giert deel ik ook wel eens een tik uit aan mijn soortgenoten.

Maar geloof me, ik bedoel het heus niet kwaad. Want ik heb een heel zacht en teder hartje en hooooopen liefde en knuffels te geef! Dus.. laat jij me jouw hartje veroveren? Ik beloof je dat we samen veel plezier zullen beleven. Tot snel!?

Stevige knuffel,

WollekeWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!