Wolleke

Kater
9 jaar


Yo! Ik ben het, Wolleke!

Ik ben een stoere tijger met serieuze uitstraling, maar zoals mijn naam misschien al een heel klein beetje verklapt gaat er achter dat ietwat stoerdere imago van me een wollige, knuffelkont schuil. Nou, heel veel moeite moet je niet doen om dat zachtaardige knuffeldier in me naar boven te halen hoor. Gewoon wat liefdevolle aaitjes en hopla, ik ben vertrokken… :-)

Ik ben nergens en overal, ha! Ik ga graag op ontdekking, maar soms lig ik de hele dag te pitten. Ik ben niet zo’n schreeuwerig type dat alle aandacht probeert te trekken, neen, ik heb zo mijn eigen strategieën. Ik stel me subtiel op met mijn wijze blik en loop wat in de gangen te sloffen. En tja… daar kan bijna niemand aan weerstaan. Dan komen ze naar me toe en kunnen we lekker kroelen… slim hé!?

Naast een rasechte knuffelkont ben ik ook een grote speelvogel! Ik hou van uitdaging, ga graag al eens uit mijn dak. Een beetje gek doen, daar draai ik m’n pootje niet voor om. Wil je me helemaal door het dolle heen zien? Dan hoef je gewoon een zakje catnip boven te halen! Daar ben ik zó voor verkocht.
Ik heb een heel zacht en teder hartje en hooooopen liefde en knuffels te geven! Dus.. laat jij me jouw hartje veroveren? Ik beloof je dat we samen veel plezier zullen beleven. Tot snel!?

Stevige knuffel, WollekeWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!