Bonnie

Poes
2 jaar


Bonny liep in Dilzen in een nieuwbouwwijk al eventjes rond bij de melders, in weer en wind. Ze wilde niets liever dan naar binnen. Toch heeft ze mogelijk een eigenaar, want ze ziet er keurig verzorgd uit.

Mooie lieve Bonnie.
 
Deze lieve poes liep al enkele weken in een woonwijk in Dilsen-Stokkem en bleef hangen bij steeds dezelfde voordeur. De voordeur van de meldster. Al weken wordt Bonnie gevoerd en probeert ze zich steeds in alle bochten te wringen om maar binnen te komen. In weer en wind, zelfs sneeuw... bleef ze zitten voor de betreffende voordeur. De meldster kon maar niet geloven dat dit een zwerfpoesje was, en heeft al het mogelijke gedaan om de eigenaar op te sporen. Maar niks, geen enkele reactie, helaas. We besloten haar op te nemen, ze wilde zo ontzettend graag een huisje binnenlopen, ze is zo ontzettend lief! Dus hier is ze dan, onze Bonny.
 
Ze ziet er eigenlijk ontzettend goed uit. Geen klitten in haar mooie lange manen, ondertussen goed doorvoed ( kan komen door de meldster die haar dagelijks eten gaf) en ze heeft een knipje in haar oor. Een kenmerk dat ze waarschijnlijk al geholpen is. Helaas geen chip... Wij denken dat ze een baasje heeft gehad en we vermoeden dat ze erg gemist wordt. Ze zit nu veilig bij ons binnen, maar het zou nog mooier zijn als we haar baasje konden opsporen en we hen konden herenigen.... Helpen jullie mee met de zoektocht? En mocht zij geen baasje hebben, dan blijft ze natuurlijk bij ons en zullen we haar over een tijdje ter adoptie zetten! Wie o wie mist dit enorme lieve schatje...
 
Bonnie liever niet met andere katten, wel met kinderen, honden onbekend en moet niet buiten kunnen. 


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!