Karel en Kiki

Kater
1 jaar


Hallo, ik ben Karel. Ik ben opgegroeid in Hasselt, en haast 2 jaar oud.
Mijn vorig baasje is verhuisd en besloot mij en mijn zusje daar te laten in de tuin aldaar. Geen idee waarom. In september en oktober was het weer nog wel oké, maar daarna werd het toch wel erg koud buiten.
 
Van een lieve buurvrouw kregen we goed te eten, maar de buurkat wilde ons liever niet binnen laten op haar bank. Dus nu logeer ik samen met mijn zus bij een fijn gastgezin. Hier heb ik een mooie krabpaal waar ik regelmatig op zit. En een kast met kussentjes om lekker op te kunnen slapen.
 
Ik stoei graag met mijn opvangmama, maar let ook heel goed op dat ik haar geen pijn doe. Volgens mij doe ik dat best goed. wel moet ik er soms nog aan wennen als zij een grapje maakt en mij wil vastpakken, dan schrik ik wel eens, maar dat ben ik ook weer snel vergeten.
 
Oh ja, ik vind het heerlijk om op mijn buik gekriebeld te worden, dan rol ik graag op mijn rug. In mijn staart heb ik trouwens een soort aangeboren knik, die doet geen pijn en ik vind het ook best wel stoer, zo'n knik.
 
Mijn zusje Kiki vind ik ook heel erg lief en we eten, genieten en slapen graag samen. We zoeken samen een nieuw thuis, misschien wel met een beetje tuin. Maar dat hoeft niet zo groot te zijn, want dat vind ik ook maar eng. En een lief baasje die mij nooit vergeet als ik in de tuin zit.


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!