Binkie

Kater
5 jaar


Gordijntje open, gordijntje dicht. Wie kijkt er in mijn huisje?

Ik ben Binkie en woon in een schildpad, daar is het knus en cozy. In het begin, toen ik deze hut toegewezen kreeg in Villa Vagebond, besloot ik me eerst op te sluiten en de gordijnen dicht te trekken. Geen pottenkijkers! Veel in te richten viel er niet, enkel een slaapplek waar ik me zeer op mijn gemak voel. Maar naarmate de tijd verstreek, trok ik de gordijnen wat vaker open, en nu mogen de mensen absoluut een kijkje nemen. Sterker nog, ik maak nu heel vaak een wandelingetje! Ik kom geregeld wat buren tegen die ik dan beleefd gedag zeg. Netjes opgevoed, dat ben ik, Binki gentleman. Andere katten vind ik dan ook geen probleem, mits ze niet te opdringerig zijn, ik hou niet van die overheersende typjes.

Ik ben een lieve jongen, een zachtaardig karakter, hou van vrede op aarde. Anderen mogen altijd eerst, ik sluit me gewoon aan bij de rij, en als je mij dan een kroeltje en een aaitje geeft, zal ik je een vertederende blik toewerpen.
Rust en regelmaat staat ook in mijn huisreglement. Geen drukke kindervoetjes, wel een gezellig moment met oudere kinderen. Een aai is een aai, en daar ben ik langzaam verzot op geraakt.
Spelen? Ja hoor, dit kan mij steeds meer bekoren. Ik denk zelfs, dat ik bij jou veel speelser ga worden. Ik voel dat, er zit heel veel ' ik wil wel' in mijn lijf. Echt he.
Hmm, oke. Ik ben aids-positief. Misschien schrikt jou dit af, maar dat moet niet! Het staat niet op mijn voorhoofdje geschreven, ik voel het niet eens, wie weet leef ik nog kei lang. Mijn conditie is uitstekend!

Nou, zin in een afspraakje? Ik beloof je, de gordijntjes zijn flinterdun, die heb ik zo opengetrokken, wie weet vind jij daarna het pad naar mijn hart.....
ps. ze zeggen dat schildpad met mij mee mag verhuizen :-)Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!