Merlijn

Kater
11 jaar


Het begin van iets moois

Ik ben Merlijn, de tovenaar!
Ik heb mijn puntmuts ingeruild en mijn baard afgeschoren. Ik ga nu door het leven als een rode kater met mooie lange snorharen. Deze radartjes wijzen mij de weg en laten grenzen overschrijden.
In het begin was ik bang, maar dat was de start. Een start is het begin van een reis. Geen strakke wegen, maar kronkelpaden die mij naar het einde brengen. En daarna maak ik een nieuw begin. Ik blijf mezelf verbazen.
Ik heb veel meegemaakt, maar dat hoort bij het leven. Tien jaar oud en drager van het kattenaidsvirus. Ik kan misschien toveren, maar ik ga mijn levenspad niet saborteren. Ja doei, dat kun je echt niet maken.
Ik ben echter niet ziek, ik voel me gezond en sterk. Mijn toverdrankjes zijn nog lang niet uitgeput. Ik kan nog wel een hele tijd mee, en dat wil ik ook.
Ik heb vrienden gemaakt, twee soortgenootjes die het beste in mij naar boven halen. Ik geef ze handvaten om sterk te zijn, zij geven mij het zelfvertrouwen en de aanmoediging om van mensen te houden.
Ik draai ze allemaal om mijn pootje en in alle rust, zoals ik het graag heb, doen mijn magische krachten hun werk.
Niet te snel, op het gemak, geef me ruimte en ik neem je mee in mijn wondere wereld...
Wil je in vervoering raken en hou jij ook van rust en sereniteit? Dan wil ik met jou kennismaken en roer ik in de pot om het allerlekkerste drankje voor jou te brouwen. Dan toasten we op een nieuw begin en gaan we samen door het leven.
Abacadabra! Knipoog, MerlijnWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!