Ed

Kater
5 jaar


Mijn naam is Ed.

Ik ben een Fiv-katertje, en mis een stuk van mijn achterpootje.
Toen ik in de Villa binnen kwam was ik er erg beroerd aan toe. De snottebellen vlogen in het rond, oogjes waren vies en vuil, ... Hier heb ik toen een spuitje voor gehad en toen werd ik gelukkig stilletjes aan beter.
Bij mijn intrede in de Villa was ik erg boos en bang. In de buurt komen was een no-go!! Ik haalde uit, wou aanvallen, en goed duidelijk maken dat ik geen verzorgers (hoe lief ze ook waren) in de buurt wou hebben! Ondertussen zijn we een aantal maanden verder, de verzorgers bleven tegen mij praten, me proberen aaien met een speelstok, ... En hé, ik vond dit wel leuk zo geaaid te worden. Beetje bij beetje ontspande ik steeds meer, mijn boosheid en angst maakt plaats voor affectie.
Ondertussen mag je zelfs al met je handen aan me komen, heel voorzichtig wel, want ik schrik wel snel. Als mijn oogjes vuil zijn mag je deze zuiver maken met camillethee. Ik vind het allemaal prima.
De lieve verzorgers van Villa Vagebond hebben mijn vertrouwen weten te winnen, al moet ik zelf zeggen dat dit niet gemakkelijk was, en er is veel tijd en geduld aan te pas gekomen. Maar ik heb een enorme lange weg afgelegd, en ik hoor de verzorgers vaker zeggen hoe trots ze op me zijn. <3 En hé, eigenlijk mag ik dat we zijn eh? :D Iedere dag gaan we weer een stapje vooruit. We komen er wel, ik weet zelf natuurlijk niet of ik ooit een knuffelkat ga worden, dat zal de tijd uitwijzen, maar voor een uitgebreide aai-sessie ben ik zeker te vinden!

Lief pootje en kopje, Ed.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!