Petros

Kater
7 jaar


Petros zoekt jou

Goed, mijn naam is Petros en vroeger woonde ik in het verre Griekenland. Ik leefde er als een echte koning, had alles wat mijn hartje maar kon begeren. Op tijd en stond een lekkere hap, een aaitje over m’n bol en zon, veel zon…
Maar het tij keerde. Ik bleek aids-positief te zijn.
Ik kon nog een heel mooi leventje krijgen, zeiden ze, maar mijn kansen waren groter op een plek heel ver daar vandaan. Ik mocht mee in de buik van een grote vogel en niet veel later kwam ik aan in Buddy Kat. Gelukkig maar, want soms hoor ik zulke enge verhalen! Op heel veel andere plekken zou ik zomaar de dodelijke spuit krijgen. Gatver!! Hey, wij tellen ook mee hoor!

Ondertussen voel ik me bijna Koning in dit kleine Rijk. Ze hebben hier nl. speelgoed en DAT kan ik erg waarderen. Hengeltjes, muisjes, whatever... van MIJ!
Ik ben een beetje in de breedte gegroeid, maar dat noemen ze gespierd. Als ik op jouw schootje plof, moet je doen alsof je heel comfortabel zit, vind ik lief.

Er is echter één ding dat ontbreekt om me terug helemaal Koning te voelen en dat is een eigen baasje wiens hart ik mag veroveren. Nou ja, daar ben ik nog naar op zoek en jij waarschijnlijk ook! Ik ben een vrolijke jongen, altijd goed gehumeurd, duss... ik wil wel. Gaan we eens wat afspreken? Dan ga ik je nog heeeel veel over mezelf vertellen! Doeiii, Petros xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!