Hidde

Poes
3 jaar


Hallo iedereen,

Hidde hier.

Hoe vind je mijn foto? Men heeft mij eens netjes kunnen kieken want meestal vlucht ik snel naar buiten van zodra het kattenluikje opengaat en dan kom ik van heel den dag niet meer binnen. Of ik verstop mij in een hoekje achter de krabpaal. Je zal wel al snappen dat ik niet zo gek ben van mensen? Oke, dit is geen goeie binnenkomer als promo-blabla maar ik ben wel eerlijk hé? Krijg ik daarvoor ook goeie punten? En ik zal dan maar meteen een volgend puntje aanhalen: ik ben ook fiv+. Maar hey! Kijk eens naar mijn postuur! Ik zie er gezond uit hé? Ik voél mij ook goed! Waarom ik hier beland ben?

Tja, vroeger had ik, samen met 3 vriendjes, een bazinnetje maar die moest naar een verzorgingstehuis. Ik bleef dus achter maar gelukkig kreeg ik eten van de buurvrouw die zelfs een groot hondenhok omgetoverd had tot een warme slaapplaats met stro. Voor mij was dit een heus paradijs. Tja, ik ben snel tevreden en stel geen hoge eisen. Inmiddels verblijf ik al 3 maanden in dit luxe resort maar het wordt tijd om te verkassen. ’t Schijnt dat er een opnamestop is en ik moet plaats maken voor nieuwe en hoogdringende gevallen die zorgen nodig hebben.

Oke, ik ben niet zo supersociaal maar verder ben ik in topconditie en dus heeft men mij zijn fiat gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis. Liefst zou ik in een thuis terechtkomen waar ook een afgesloten tuin is want buiten zitten, is echt mijn ding omdat de mensen mij daar gerust laten.

Daarentegen kan ik wel heel goed opschieten met andere katten. Dat zijn toch extra punten? Wie maakt de rekening van de plus- en minpunten? Slaat de balans naar links of rechts? Positief of negatief? Want denk goed na en adopteer nooit zomaar. Adopteer bewust! Adopteer mij ;-)Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!