Pitou

Poes
5 jaar


Bonjour! Pitou ici! Op z’n frans! Ik ben nog niet veel op facebook verschenen maar daar komt dus nù verandering in!
Ik ben een tijgerpoesje van 5 jaar die vroeger buiten leefde maar ik werd goed verzorgd hoor. Een oudere dame gaf me lekker eten en leuke schuilplaatsjes maar plots sloeg het noodlot toe: zij kwam te overlijden. Mijn verdriet was immens! Gelukkig ontfermde de buurvrouw zich over mij en deed een aanvraag bij Villa Vagebond. Nou, daar was ik niet zo gelukkig mee. Bàng dat ik was?! Maar hey! Ik ben een dappere meid en zo angstig als ik in het begin was; zo open ben ik nu!
Quelle métamorphose! Nu ga ik zelf naar de verzorgers toe en ik laat mij ook af en toe aaien! Et Voilà… dankzij mijn ongelofelijke vorderingen mag ik op zoek naar een nieuwe thuis. Wat wel een vereiste is, is dat ik buiten moet kunnen. Wie geniet nu niet van een deugddoend zonnetje, het malse gras en frisse lucht? Ik ben er gek van! Jij ook?
Misschien kunnen we een gezellig onderonsje doen in de tuin? Of doen we samen barbecue? Leg je er een extra vleesje op? Liefst puur, niet gemarineerd! Puur is tevens mijn tweede omdat het mijn karakter symboliseert: lief, zacht en open! En nu dé hamvraag! Wie wordt mijn compagnon voor de rest van mijn leven ? Toi peut-être?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!