Stitch

Kater
6 jaar


Wat nu? Wil je iets van mij weten? Normaal staat mijn zus vooraan en volg ik haar. Maar ik wil best wel even wat over mezelf vertellen…Mijn naam is Stitch. Ik ben gevonden in een tuin. Lag met mijn zusjes op mijn mama te wachten. Ze kwam niet en we hadden het zo koud. Een mevrouw pakte ons binnen en bracht ons naar een gastgezin.
Daar kregen we lekkere flesjes en mochten in een heerlijk warme couveuse zalige slaapjes doen, hmmmm.

Nu zijn we al een stuk groter. We hebben geleerd zelf wat te eten en gaan al op de kattenbak. Ik wordt al een echte grote jongen! Spelen vind ik best leuk, maar rustig aan. Meestal hobbel ik wat achter mijn zus aan en kijk wat zij allemaal uitsteekt. Stoeien met haar vind ik ook leuk. Maar verder slaap ik graag veel. Volgens mijn opvangmama ben ik een echte luie kater. Maar ik heb die slaapjes nodig om een grote vent te worden,
toch!

Nog eventjes en dan mogen we naar een eigen plekje. Ik hoop op een plekje waar al een katje is om achter aan te hobbelen. Of samen met mijn zus, dat zou helemaal fijn zijn!
Dan een warm zacht mandje. Ik hou namelijk echt niet van kou! Een fijn slaapplekje en ik ben helemaal tevreden. Heb jij dat in huis? Kom dan snel eens kennis maken met mij!
Liefs,

pootje van Stitch!



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!