Loulou

Poes
11 jaar


Dag allemaal, mijn naam is Loulou. Ik heb een aardig leventje achter de rug. Jaren leefde ik op straat. Ik kreeg af en toe wel eten van mensen waardoor ik hen fijn begon te vinden. Echt inwonen bij deze lieve mensen kon niet, ik bleef dus lekker op straat.

Wat wel een probleem vormde was dat in continu met de jongens in zee ging. Hierdoor kreeg ik regelmatig een nestje kids! Ik verzorgde hen goed en zorgde dat ze ook de grote wereld aankonden. Het ging zo jaren door met mij tot ik plots besloot mijn nestje ergens op een bouwwerf te krijgen. Enkele werkmannen vonden me en ik besloot er van door te gaan. Mijn baby's? Die liet ik achter... Om een lang verhaal kort te maken, iemand nam mijn baby's over in een couveuse en ik mocht in de vangkooi lopen wanneer ik zin had. Na drie dagen was het dan zover. Ik besloot van dat lekkere voer te eten en hup, ik zat vast in de kooi. Wat was het fijn, want ik zag mijn kleine kindjes terug na drie dagen. Nu verzorg ik hen uitstekend in het gastgezin waar ik verblijf. Maar... binnenkort mag ook ik naar een huisje verhuizen waar ze altijd voor me zullen gaan zorgen. Een huisje waar ik van mijn bewogen leven tot rust kan komen en waar ik lekker kan knuffelen met de mensen rondom me.

Heb jij dat stekje waar ik rustig mezelf kan zijn? Die me af en toe verwent met lekker eten? En die op mijn rugje en buikje wil aaien als ik er zin in heb?

Neem dan snel contact met me op!

Pootje,

Loulou



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!