Dolly

Poes
8 jaar


Hallo ik ben Dolly!

Ik ben al een tijdje in de opvang en het wordt eens tijd dat ik een nieuw avontuur aanga en daar heb ik JOUW hulp bij nodig!
Jullie zijn handig met de knopjes en de toetsen, ik ken daar niks van. Er zit ook een slotje op de computer hier, dus enkel onder supervisie mag ik naar tekenfilmpjes kijken en nog van datte.
Maar mijn grote mens typt nu, en ik citeer haar.
Ik wil heel graag een huisje hebben!
Ik ben gek op mensen en DOL(LY) op knuffelen :-) Ik plof gezellig bij je neer, geef jou alle liefde van de wereld en samen kunnen we lachen om mijn gekke capriolen. Ik kan me helemaal geven, daar hoef jij niet eens zoveel voor te doen. Jawel... lief zijn. Maar dat ben jij vast.
Spelen is mijn favoriete bezigheid, naast het feit dat samen met jou een beetje tv kijken, zappen en hangen ook zaaaaalig is.
Ik heb een opgeruimd karakter, en oja.. ook aids-positief. Maar ik voel me super goed en mijn vachtje glanst. Ik ben niet echt van plan om er tussenuit te piepen hoor. Ik ben een meid die weet wat ze wil en heb nog heel veel plannen nu en in de toekomst.

Dusss... ken jij nog iemand die op zoek is naar een liefdevol, vrolijk en gezellig huisgenootje? Moi! Geef ze maar MIJN visitekaartje mee! Hopelijk tot snel... Liefs, DollyWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!