Fenya

Poes
6 jaar


Fenya werd gevonden in een bos, helemaal alleen, hongerig, mager en vol teken.
Ze ging ook direct op de brave wandelaars af, en wandelde miauwend met hen mee. Ze wist dat zo alleen in een bos geen leven voor haar was. Ze is lief, aanhankelijk en ontzettend mooi. Ja hoor, deze lieve prinses verdient wel een ander leven, en dat weet ze zelf maar al te goed. Op zijn tijd eens lekker spelen, want daar houdt ze ook zeker wel van.

Mijn andere katten in huis zijn ondertussen ook al aan haar gewoon, is ook niet moeilijk, ze past zich perfect aan en weet wanneer iets kan en wanneer niet. Ondertussen is ze al goed bevriend met onze andere opvanger, Paprika, ze rennen zeer geregeld op en af het huis, spelend en stoeiend met elkaar. Fijn om te zien hoe Fenya ook het beste in Paprika bovenhaalt!

Haar favorietste plekje is bovenop de krabpaal, daar past ze net perfect in, heeft ze het overzicht over de ruimte, en kan ze fijn zien wat er verder in huis gebeurt. Hoewel...ze kan lekker liggen slapen en relaxen, en ze kijkt niet echt op van wat er hier allemaal gebeurt. Ze vindt het allemaal prima zo! Niets wat haar stoort, niets waar ze bang voor is.

Dus, ben jij op zoek naar een ideale prinsessenpoes? Dan mag je zeer zeker voor Fenya kiezen!

We hopen snel van je te horen!!



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!